Misjonssalen i langgata solgt

Pressemelding: 

Norsk Luthersk Misjonssamband selger Norrøna AS Sandnes og Misjonssalen i Langgata 71


Forsamlingen Misjonssalen Sandnes har i over 50 år holdt til i Langgata 71 i Sandnes sentrum, en eiendom som eies av Norrøna AS Sandnes. Forsamlingen vil i løpet av 1-2 år flytte over til den gamle Brannstasjonen i Sandnes, en eiendom på 12 mål som Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) i april-18 kjøpte av Sandnes Kommune.

1.desember-18 ble NLMs aksjeselskap Norrøna AS Sandnes solgt til Immanuel Baptist Church (IBC). Menighetens medlemmer kommer fra chin-folket i Myanmar (Burma). I avtalen ligger det at Misjonssalen Sandnes skal disponere eiendommen til møtevirksomhet m.m. fram til forsamlingen flytter til Brannstasjonen. 

Fra april-19 vil også IBC holde sine møter i dagens Misjonssalen.

– Vi synes vi har fått en grei pris for Norrøna og eiendommen, en pris begge parter er fornøyd med, sier Arnt Ove Berg som er styreleder i NLM Sandnesporten AS, selskapet som solgte Norrøna. – Vi er fornøyde med salget fordi det tilfører oss kapital som skal brukes i forbindelse med kjøpet av Brannstasjonen. 

Også Svein Anton Hansen som er forsamlingsleder og Sverre Soleng som er styreleder i Misjonssalen Sandnes sier seg fornøyde med salget. – For oss som forsamling er det gledelig at bygget også etter vi har flyttet, vil bli brukt til forkynnelse og tilbedelse. Menigheten IBC kan nå flytte inn i et bygg som er klargjort for å holde gudstjenester.


NLM Sandnesporten: Arnt Ove Berg (styreleder)

Misjonssalen Sandnes: Sverre Soleng (styreleder)GLEDE OVER KJØP OG SALG: Representanter fra Misjonssambandet (Misjonssalen, Sandnesporten og Norrøna) og Immanuel Baptist Church. 

Fra venstre: Arnt Ove Berg, Ole Lindefjeld, Ceu Mang, Terje Eggebø, Helge Endresen og Charles Lalrammuan.

signering

Ceu Mang (IBC) og Arnt Ove Berg (NLM) signerer salgs- og kjøpskontrakten av Norrøna AS Sandnes fra N.L.Misjonssamband til Immanuel Baptist Church.