Renate og Kjetil

Renate og Kjetil er våre utsendinger for Misjonssambandet til et land i Afrika.


De står i et sensitivt misjonsarbeid.


Hang tight while we prepare your form...

This form may capture sensitive data (credit cards, bank accounts…), yet this site isn’t sufficiently secured.

Please contact the site administrator to resolve this issue. He must enable SSL.

This form failed to load. Try reloading this page.

The server may be having issues, or this website’s administrator may have deleted the form.

Valgnemndas kandidater til styret. (I alfabetisk rekkefølge)


1) Nevn et par saker du mener MS-styret bør jobbe ekstra med framover.

2) Hva gjorde at du ønsker å bruke tid og krefter på å sitte i MS-styret?

3) Hva er det beste med å tilhøre Misjonssalen?

 • kjersti vingen froment

  1) Jeg mener  styret bør jobbe med å nå nye mennesker i Sandnes og omegn. Et av slagordene for Misjonssalen er "bygge bygg, bygge menighet", og nå som Sandesporten snart er ferdig bør menighetsbygging ha hovedprioritet. 


  2) Jeg er allerede leder på Loftet og ønsker derfor å fortsette å jobbe med ungdomsarbeidet i Misjonssalen. Jeg ønsker også og bruke tid på å organisere arrangement/opplegg for unge voksne, noe det ikke er så mye av for øyeblikket. 


  3) Det beste med å tilhøre Misjonssalen er alle menneskene som går det. Da jeg begynte for ca halvannet år siden var det vennligheten  og den gode velkomsten som gjorde at jeg ville begynne å gå i Misjonssalen. Jeg er også veldig glad for at jeg får være med i en super bibelgruppe, spesielt  nå det siste året når vi ikke har hatt mulighet til å møtes til Gudstjeneste i Misjonssalen. 

 • elisabeth gausland


  1) Om vi ønsker å vokse som forsamling tenker jeg det er viktig å finne en god måte å organisere arbeidet på. Jeg tenker nøkkelord er større fokus på ledertrening, frihet under ansvar og ryddige strukturer. 

  Jeg vil også jobbe for at styrets funksjon ikke kun dreier seg om administrative oppgaver eller planlegge ulike arrangement, men å få arbeide med langsiktige mål og visjoner for forsamlingen. For å få dette til må man kanskje gjøre noen endringer. 


  2) Jeg har sittet i styret tidligere og synes det var kjekt å få jobbe med konkrete utfordringer og langsiktige mål og visjoner. Jeg trives med slike oppgaver og tenker at jeg både har relevant erfaring og personlige egenskaper som er positivt i et styre.   


  3) Det beste med forsamlingen er at det er en plass jeg får inspirasjon og hjelp i min troshverdag, både gjennom møter og ikke minst personer i forsamlingen. Jeg synes også at vi har en sterk kultur som evner å ta i mot nye som kommer. Min opplevelse er mange prioriterer både tid og krefter og ser forsamlingen som sitt hjem.

 • ingebjørg helle

  1) Misjonssalen står overfor mange viktige saker framover i forbindelse med nye lokaler. Hvordan vi vil legge til rette for trivsel? Hva vi skal beholde av kvaliteter vi synes er viktige, samtidig som vi fornyer oss og  hvordan skal vi legge til rette for barna i Misjonssalen på den beste måten?


  2) Jeg trives veldig godt i Misjonssalen og får forkynt god og oppbyggelig forkynnelse som gjør at jeg lever nær til Jesus. Jeg vil gi av min tid og ressurser tilbake for å tjene Gud og menigheten.


  3) Det at jeg og familien trives godt i Misjonssalen, setter jeg utrolig pris på. Det er kjekt og viktig for meg å tilhøre en flergenerasjonsmenighet. Et inkluderende fellesskap er veldig viktig for meg.

 • steinar reilstad

  1) Vi går inn i en periode med store endringer og mange justeringer. MS-styret må sikre at vi styrer menneskelige og økonomiske ressurser på en balansert måte mellom praktiske gjøremål og åndelig vekst. Vi må fokusere på å lære å se hvert menneske som kommer inn dørene slik at de kan kjenne Guds kjærlighet og bli en del av menigheten.


  2) Jeg brenner for at hele menigheten, både unge og eldre, skal ha sitt hjem i MS. Og nå har vi en gylden mulighet til å etablere et åndelig kraftsenter for alle aldersgrupper i nye flotte lokaler. 


  3) Å ha et sted der Jesus blir klart forkynt og en kan møte andre som deler troen. 

 • bjørg topnes

  1) Styret må stadig arbeide for at Misjonssalen er ei forsamling for folk i alle aldrar, frå dei yngste til dei eldste. Dessutan tenkjer eg på korleis forsamlinga skal vekse seg inn i nye lokale.


  2) Eg kjenner eg har lyst til å engasjere meg meir i Misjonssalen og forsamlinga enn eg har hatt høve til dei siste åra, og håper derfor at eg kan bidra positivt i styret.


  3) God forkynning, gilde folk og stort engasjement.

styre - konstituering

Styret konstituerte seg 08.mars-21:


Morris Kjølleberg ble valgt til styreleder

Helga Røyland ble valgt til nestleder

Kjersti Vingen Froment ble valgt til sekretær


Elisabeth Gausland og Steinar Reilstad er styremedlemmer.

Ingebjørg Helle og Bjørg Topnes er likestilte vara-representanter.

Generalforsamlingen 3.-8.juli

Dagene 3.-8.juli vil du finne mange, mange fra Misjonssalen på NLMs Generalforsamling.


GF er NLMs høyeste beslutningsorgan, og misjonsfellesskap tilsluttet NLM kan sende utsendinger.

GF er imidlertid blitt langt mer enn bare en delegert forsamling som samles for å velge Hovedstyret og fatte øvrige vedtak. GF har blitt et av Nordens største kristne sommerstevner, med mange barn og unge som har eget opplegg parallelt med forhandlinger og avstemninger.

GF er et sommerstevne for alle som vil høre frigjørende forkynnelse og la seg utfordre til misjon. Vi forventer nærmere 5000 tilreisende deltakere til Oslofjord Convention Center i Vestfold 3.-8. juli 2018.


http://nlmgf.no/ - www.facebook.com/nlmgf/

Grillfest på GF for alle i Misjonssalen!

Savner du Misjonssalen-folkene i sommer? Da blir det mulighet å treffes på Generalforsamlingen!


Lørdag 7.juli kl 17.00 blir det grill-treff i parken på Gjennestad VGS (trykk på lenke for kart)

Terje Eggebø sørger for varme griller og engangs-tallerkener, kopper og bestikk. Grillmester Terje fikser også stol/bord. Så kjøper alle med det de vil grille/spise og drikke.

Evt spørsmål - kontakt Terje på 91366064.

NB! Hvis du ikke er på GF men i nærområdet, så kast deg i bilen og kjør til Gjennestad VGS og bli med på grillfesten.

En kjapp opptelling viser at vi er ca 50-60 fra Misjonssalen som skal på GF. Dette blir topp!

Uslåelig beliggenhet

NLMs generalforsamling og sommerfest blir i 2018 arrangert på Oslofjord Convention Center (OCC). 

Konferansesenteret ligger i naturskjønne omgivelser ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, ca. 1,5 timers kjøring fra Oslo.

OCC har et stort anlegg med store grøntarealer og førsteklasses fasiliteter. På området er det både badestrand, marina, strandpromenade og anlegg for uteaktiviteter, i tillegg til et toppmoderne konferansesenter med stor publikumskapasitet og svært høy standard.

På området er det et stort antall moderne, velutstyrte og komfortable hytter og leiligheter. Vi vil i første omgang bli tildelt leiligheter i de nye leilighetsbyggene.

Campingvogn, bobil eller telt?

Mulighet for felles camping for folk i Misjonssalen


Pga mye byggearbeid på stevneområdet er der ikke mulig å tilby oppstillingsplass på området. De tilbyr å stå på en grusplass ved en stall i forbindelse med Melsom vgs. Der er det plass til ca 25 biler/vogner. Der kan man få strøm og tilgang til toalett. Dette er ca 15 min gange fra stevnehallen og vil koste 1000 kr for GF-dagene. 


Gjennestad vgs (gartnerskolen):  Den ligger i Stokke, ca 8 km fra stevneområdet. Der kan vi få plass til 8-10 biler/vogner/telt. Usikkert om de kan tilby strøm til alle, men en del. Vi kan også få tilgang til toalett/dusj der. På Gjennestad er et nydelig rundt skolen: stor parkområde i tilknytning til skolen og grei tumleplass for unger. Trolig står biler/vogner på grus/asfalt. 

Og dette er jo ikke en campingplass.

Skal vi på campingplass må vi ca 2-3 mil avgårde enten til Sandefjord eller Tønsberg.


Ta kontakt med Terje Eggebø for mer info - 913 66 064

LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…
LOADING PLAYER…

Section Title

Type the content for this section here. This is just example text to show you what it will look like when you enter text content into this section. Your unique, authentic, and appropriate text will be filled into this section. Once you click into this section, you will see the filler text disappear, and you can begin typing your real content. We’ve simply put in filler text in this area. No need to get caught up in the actual content of this body text, we've typed meaningless sentences.

Section Title

Type the content for this section here. This is just example text to show you what it will look like when you enter text content into this section. Your unique, authentic, and appropriate text will be filled into this section. Once you click into this section, you will see the filler text disappear, and you can begin typing your real content. We’ve simply put in filler text in this area. No need to get caught up in the actual content of this body text, we've typed meaningless sentences.

SMITTEVERN:

Oppdatert 18.november


Søndagsmøter blir avlyst på ubestemt tid framover pga smittesituasjonen. (bestemt 17.nov.)


Styret for Misjonssalen følger kontinuerlig med på smittesituasjonen og de forskrifter/anbefalinger som kommer fra helsemyndighetene. 

Styret hadde møte torsdag 5. og onsdag 11.november, og bestemte følgende:

 1. Fysisk møte: Vi ønsker så langt det er mulig å opprettholde søndagsmøtet som et tilbud.
 2. Tweens: Når tweens har samlinger, så møtes de ikke først i Misjonssalen, men direkte på stedet de skal ha samling.
 3. Søndagsskolen oppe samler max 20 barn ved to voksne ledere. 
 4. Kaffe: Det vil ikke bli kirkekaffe etter møtet, heller ikke servering av kaffe før møtet.
 5. Møtevert: Vi styrker møteverttjenesten med 1 ekstra person. Møtedeltakere vil bli tilvist plass i møtesalen av en møtevert
 6. Sosialt: Når møtet er ferdig ønsker vi ikke "mingling" inne i lokalet, men at vi alle trekker ut. Viktig å holde 1-meteren også ut av møtesalen. 
 7. Listeføring samt desinfeksjons-tiltak fortsetter som før.
 8. Møtesal: stoler skal ikke flyttes. Åpen foldedør til sidesal med oppsatte stoler. 
 9. Syke skal ikke møte.
 10. Antall: Ut fra helsemyndighetenes definisjon av hva som menes med "fastmonterte stoler", så kan Misjonssalen samle inntil 50 personer på et møte. 

Når det gjelder møter/ aktiviteter framover, om disse arrangeres eller ikke,
så følg med på siden www.misjonssalen.no/hva-skjer/fremover


Så vil styret uttrykke stor forståelse for at de i risikogruppen eller de som kjenner seg usikre i denne situasjonen, velger å ikke komme på møte. 


Nye endringer oppdateres på denne siden. 


Les mer hos Folkehelseinstituttet om korona og smittevern

I perioden 24.februar - 4.mars arrangeres årsmøtet digitalt.


Digitalt

Årsmøtet avholdes digitalt. Onsdag 24.februar blir sakene presentert i filmen ovenfor.

Alle medlemmer skal samme dag kl 21.00 ha mottatt en SMS med link til stemmeplattformen - https://app.digitalearsmoter.no/eier/984397127/arsmote/2021

(SMS-en begynner med "Styret - Årsmøtet i Misjonssalen Sandnes ...")

NB! Dersom du ikke har mottatt denne SMS-en, kontakt styreleder Morris Kjølleberg på 9763 2773.


Her kan du stemme på sakene og valgene fram til torsdag 4. mars kl 21.00. Resultatet blir presentert kort tid etter. 


NB! På grunn av sikkerhet må man ha et mobilnummer for å kunne delta.


Medlemskap

Du må være betalende medlem for å kunne stemme under årsmøtet. Medlemskontingenten er 100, og du betaler på Vipps 646119 eller til kontonummer 3260.07.38592
NB! Skriv både navn og mobilnummer i meldingsfeltet. Vipps: Ett medlem pr betaling


SAKER PÅ ÅRSMØTET:


1) Forslag til signering av protokoll


2) Årsmelding 2020


3) Årsregnskap 2020


4) Valg av revisorer


5) Valg til valgnemnd


6) Valg  styret (valg av tillitsvalgte)


Innkalling med saksliste og utfyllende beskrivelse av sakene, kopi av årsmelding og regnskap og oversikt over kandidater til valgene finner du her


Det er ikke lenger mulig å komme med benkeforslag (Frist var 17.02.21)

 

Informasjon om hvordan du logger inn og deltar i det digitale årsmøtet finner du her https://www.digitalearsmoter.no/for-medlemmer.

Første gang du logger inn vil du muligens bli bedt om å oppgi navn og telefonnummer og krysse av for at du godkjenner personvernerklæringen.


digitalt voksentreff

I "korona-tider" har vi behov som forsamling å se og møte hverandre, selv om det kun kan skje digitalt når vi skal møtes mange samtidig.


For oss voksne så planlegger vi en times digitalt treff onsdag 16.desember kl 20-21, samt onsdag 6.januar kl 20.00


Onsdag 16.desember: Dette skal være en avslappet time hvor vi ikke skal "løse noen problemer", men kun se/snakke med hverandre. Ta med deg en kaffekopp/kopp med julegløgg og noen julekaker framfor PC-en. Svein Anton setter seg bak pianoet, og så synger vi noen julesanger sammen før vi snakker om dette å finne noen åndelige oaser midt i "ensomhetens ørkenvandring".


Møtet skjer på ZOOM - og du kan bli med ved å klikke på denne lenken.

Du kan klikke deg inn fra kl 19.45. Åpent for alle, Passord: Jesus

Klikk på: "Join Meeting as an Attendee"

Vil du bli med på møtet på mobil, så må du først ha lastet ned appen "Zoom"

søndagsmøte

Søndag 01.novemberkl 11.00: Møte med nattverd, søndagsskole og tweens.

Tale Tove Stang Karlsen: "bønn"


Åpent medlemsmøte i etterkant av møtet:

- Info om ansatte

- Info om navn på Misjonssalen

- Status Sandnesporten

- Innsamling/økonomi

- Awana

- Julemessa

- Julemøtet


Smitteverntiltak forsøkes ivaretatt så godt som mulig, inkludert oppmøteliste.


Søndagsskolen 01.november:

Pga. koronasituasjonen og ledersituasjonen, så kan vi denne søndagen kun ta imot 2x 20 barn til søndagsskole. Vi prioriterer Tårnagenter (1.-3.klasse) og Tweens (fra 4.klasse).


Info Tweens:

Vi møtes på Ølberg stranda (ved Strandhuset) kl 10:40. Ta på godt med klær, forhåpentligvis blir det akkurat passe vindfullt til at vi kan mestre drageflyging med selvlagde drager! Henting på samme sted kl 12:15 slik at alle er tilbake i god tid før medlemsmøtet i Misjonssalen.


Ingen påmelding denne søndagen. 

For de mindre barna (Gullivergjengen og andre) lager vi til tegnebord i matsalen. En forelder av barnet bør være i matsalen med barnet. 

Section Title

Type content for this section here. This is just example text to show you what it will look like when you enter text content into this section. Your unique, authentic, and appropriate text will be filled into this section. Once you click into this section, you will see the filler text disappear, and you can begin typing your real content. We’ve simply put in filler text in this area. No need to get caught up in the actual content of this body text, we just typed a bunch of meaningless sentences. If you get anything from this text, please understand that this is just example text to give you a feeling for what your real text might look like. Your unique, authentic, and appropriate text will be filled into this section. Once you click into this section, you will see the filler text disappear, and you can begin typing your real content.