Grillfest på GF for alle i Misjonssalen!

Savner du Misjonssalen-folkene i sommer? Da blir det mulighet å treffes på Generalforsamlingen!


Lørdag 7.juli kl 17.00 blir det grill-treff i parken på Gjennestad VGS (trykk på lenke for kart)

Terje Eggebø sørger for varme griller og engangs-tallerkener, kopper og bestikk. Grillmester Terje fikser også stol/bord. Så kjøper alle med det de vil grille/spise og drikke.

Evt spørsmål - kontakt Terje på 91366064.

NB! Hvis du ikke er på GF men i nærområdet, så kast deg i bilen og kjør til Gjennestad VGS og bli med på grillfesten.

En kjapp opptelling viser at vi er ca 50-60 fra Misjonssalen som skal på GF. Dette blir topp!

Generalforsamlingen 3.-8.juli

Dagene 3.-8.juli vil du finne mange, mange fra Misjonssalen på NLMs Generalforsamling.


GF er NLMs høyeste beslutningsorgan, og misjonsfellesskap tilsluttet NLM kan sende utsendinger.

GF er imidlertid blitt langt mer enn bare en delegert forsamling som samles for å velge Hovedstyret og fatte øvrige vedtak. GF har blitt et av Nordens største kristne sommerstevner, med mange barn og unge som har eget opplegg parallelt med forhandlinger og avstemninger.

GF er et sommerstevne for alle som vil høre frigjørende forkynnelse og la seg utfordre til misjon. Vi forventer nærmere 5000 tilreisende deltakere til Oslofjord Convention Center i Vestfold 3.-8. juli 2018.


http://nlmgf.no/ - www.facebook.com/nlmgf/

Uslåelig beliggenhet

NLMs generalforsamling og sommerfest blir i 2018 arrangert på Oslofjord Convention Center (OCC). 

Konferansesenteret ligger i naturskjønne omgivelser ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, ca. 1,5 timers kjøring fra Oslo.

OCC har et stort anlegg med store grøntarealer og førsteklasses fasiliteter. På området er det både badestrand, marina, strandpromenade og anlegg for uteaktiviteter, i tillegg til et toppmoderne konferansesenter med stor publikumskapasitet og svært høy standard.

På området er det et stort antall moderne, velutstyrte og komfortable hytter og leiligheter. Vi vil i første omgang bli tildelt leiligheter i de nye leilighetsbyggene.

Se film om GF 2018

LOADING PLAYER…

Campingvogn, bobil eller telt?

Mulighet for felles camping for folk i Misjonssalen


Pga mye byggearbeid på stevneområdet er der ikke mulig å tilby oppstillingsplass på området. De tilbyr å stå på en grusplass ved en stall i forbindelse med Melsom vgs. Der er det plass til ca 25 biler/vogner. Der kan man få strøm og tilgang til toalett. Dette er ca 15 min gange fra stevnehallen og vil koste 1000 kr for GF-dagene. 


Gjennestad vgs (gartnerskolen):  Den ligger i Stokke, ca 8 km fra stevneområdet. Der kan vi få plass til 8-10 biler/vogner/telt. Usikkert om de kan tilby strøm til alle, men en del. Vi kan også få tilgang til toalett/dusj der. På Gjennestad er et nydelig rundt skolen: stor parkområde i tilknytning til skolen og grei tumleplass for unger. Trolig står biler/vogner på grus/asfalt. 

Og dette er jo ikke en campingplass.

Skal vi på campingplass må vi ca 2-3 mil avgårde enten til Sandefjord eller Tønsberg.


Ta kontakt med Terje Eggebø for mer info - 913 66 064