fotspor-vandring

... også etter påsken:


Misjonssalen vil motivere for å komme seg ut, og få litt åndelig påfyll i Guds frie natur. Den er heldigvis ikke stengt. Det er nå laget en vandringsrute. Denne ruten finnes på 2 ulike lokasjoner: 


Sandvedparken: vandring for de som ønsker en kortere, bynær tur som er lett tilgjengelig, og lett å finne frem. (2-3 km)


Melshei: vandring for de som vil ut i skog og mark og ønsker en litt lengre tur. Denne krever også litt mer orienteringskunnskaper. (4-5 km)


Hvordan fungerer dette?

For å gjennomføre denne påskevandringen trenger du å laste ned en App som heter Fotspor. Denne Appen finnes både for Apple og Android brukere. 

Last ned app til mobil her eller søk etter Fotspor i Google play eller App store.


Når du åpner appen vil du få opp en side som spør etter en delingskode. Tast inn den koden som hører til den turen du ønsker å gå. 

Kodene er oppgitt helt nederst på siden.

Etter du har tastet inn koden vil det komme opp et kart der det er markert hvor startposisjonen for turen starter. Det er også en blå prikk på kartet som angir hvor du befinner deg. Når du (den blå prikken) er innenfor en radius på 20 meter for startposisjonen, vil posten låse seg opp, og du vil få tilgang til å lese innholdet i posten. Det som også vil skje, er at det dukker opp en ny post på kartet som viser hvor den videre vandringen går. Dette vil skje for hver post du besøker. Det er totalt 7 poster.  


Appen er avhengig av GPS og dekning. Mener det skal være greie forhold begge steder.

Skulle ting skjære seg, så prøv heller å nyt en fin tur enn å bli frustrert. Alternate Grinning Face

Hver post (2 - 6) vil inneholde en bibeltekst som dere kan slå opp og lese. Det vil også være en liten historie som sier noe om hva som skjedde på de ulike dagene i påsken. Til slutt vil hver post inneholde en liten oppgave, og to spørsmål. 


Svar på spørsmålene kan sendes til anders.noraberg@gmail.com . Dere vil da bli med i en trekning der premien er garantert plass på første møte i Misjonssalen + en liten påskjønnelse. 


Hva må jeg ha med på tur?

  • Bibel

  • Mobiltelefon

  • appelsin

  • kvikklunsj

  • drikke

  • en liten nistepakke

Vi anbefaler å gå turen sammen med familie eller tilsvarende nære. Den kan også gåes alene. Delingskoder:

Velg en av lokasjonene og tast inn koden som hører til i appen, og du er i gang.


Sandvedparken: Q4QYW


Melshei: 3LPDE


Lykke til, og god påskevandring!